Auto pimpen?

      Geen reacties op Auto pimpen?

Ben je opzoek naar iemand die je auto weer helemaal laat stralen en wil je een keer wat anders met je oude auto kom dan langs voor een chiptuning Amersfoort dan ben je hier op het goede adres. Hier laten ze je weer verliefd worden op je auto met gebruik van verschillende monteurs en mensen met al jaren ervaring helpen ze je hier graag met het pimpen van je auto. 

garant

Personeel

Het personeel waar ze gebruik van maken is al jaren ervaren in het gene dat ze doen met al meer als 10 jaar ervaring in het vak weten ze waar ze het over hebben en kunnen ze je goed helpen. Ook geven ze je advies en tips voor het beste resultaat te kunnen behalen. De auto wordt gemaakt op de wensen van de klant want zijn jouw wensen en daarop baseren ze wat het best gebruikt kan worden. 

Service

De service is goed ze houden je goed op de hoogte van wat er gaande is met je auto en hoe de staat is hoe ver ze al zijn en wat de einddatum is om het weer op te komen halen. Ze maken gebruik van foto’s video’s om je te laten zien tot hoever ze al zijn langskomen kan ook altijd ze zijn vaak geopend en op afspraak zijn ze ook beschikbaar. Ze maken gebruik van een mooie en duidelijke website bezoek ze en laat je verder informeren door hun. Hier maken ze ook gebruik van foto’s en video’s om een goed beeld te krijgen wat ze kunnen en waar ze je mee kunnen helpen. Het is zeker een aanrader.