Een authentieke bromfiets met schade, die vraagt om reparatie!

Kreidler onderdelen

Iedereen die nog steeds in het bezit is van een bromfiets van het Duitse merk Kreidler, hoopt vanzelfsprekend dat deze zo lang mogelijk in goede staat blijft. Op een dag zal het echter waarschijnlijk toch gebeuren dat je Kreidler schade zal hebben of kuren zal vertonen. Het is goed om op dit scenario alvast voorbereid te zijn. Zo kun je straks sneller handelen wanneer je in principe de keuze hebt om een nieuwe motorfiets te kopen, of je huidige Kreidler te (laten) repareren. Ja, dit laatste is wel degelijk mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een setje Kreidler onderdelen kopen en zelf aan de slag gaan. Ook kun je je motorfiets naar een speciaalzaak in reparaties brengen. Hoe dan ook is het zo dat een reparatie eerder toe te juichen is dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar. Lees verder om te weten waarom.

Kreidler onderdelen

Waarom reparatie altijd beter is dan een nieuw exemplaar kopen

Als je bij apparatuur de keuze hebt tussen een nieuw object aanschaffen of je huidige apparaat repareren, dan heeft reparatie in principe altijd de voorkeur. De redenen daarachter zijn tweeledig:

1. Een reparatie is vrijwel altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuw product. Zeker bij bromfietsen is dat zo. Reparaties hieraan zijn meestal vrij snel uitgevoerd.2. Wanneer je een nieuw apparaat koopt, dan betekent dat dat je oude machine waarschijnlijk zal worden afgedankt. Dit is slecht voor het milieu. Daarom is het beter als we proberen onze spullen een zo lang mogelijke levensduur te geven.

Kreidler onderdelen