Een occasion kopen? Hier vind je een ruim aanbod occasions

Ben jij op zoek naar een andere auto? Dan is de kans groot dat je kiest voor een occasion, omdat deze nou eenmaal betaalbaarder zijn dan een nieuwe auto. Er zijn verschillende manieren om een occasion te vinden die helemaal bij jou past. Wij vertellen je waar je terecht kunt voor een ruim aanbod occasions en waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe, tweedehands auto.

De kracht van een online platform

Ben jij op zoek naar een occasion die helemaal aansluit op jouw budget en situatie? Dan is het aan te raden om allereerst online op zoek te gaan. Er zijn allerlei manieren om via het internet een passende occasion te vinden. Zo vind je een ruim aanbod occasions op Facebook of Facebook Marketplace en kun je gebruik maken van websites zoals Marktplaats en AutoScout24. Zowel particulieren als bedrijven kunnen via deze kanalen hun occasion aanbieden, waardoor je beschikt over een breed aanbod. Hierdoor is er altijd een auto beschikbaar die qua carrosserie, opties, kleur en eigenschappen helemaal aansluit op jouw situatie. Let echter wel op dat je via dergelijke kanalen niet wordt opgelicht. Dit komt ook anno 2020 nog regelmatig voor. Vertrouw je het niet, vind je een waardevolle auto is deze auto in verhouding tot de luxe en het levensjaar laag geprijsd? Neem dan geen risico maar zoek verder naar een auto die wel bij je past en waar een redelijk prijs voor wordt gevraagd. Te scherp geprijsde auto’s kunnen schade hebben, belast zijn met een onuitwisbare storing of zelfs zijn opgegeven als gestolen. Als een deal te goed is om waar te zijn, dan is dat vaak ook echt het geval.

Een ervaren, erkende auto dealer in Emmen of een andere plaats bij jou in de buurt

Wil jij zeker weten dat je geen kat in zak koopt en wil je terug kunnen naar de verkoper, mocht er toch iets mis zijn met jouw auto? Dan is het aan te raden om jouw occasion te kopen bij een erkende, ervaren auto dealer in Emmen of een andere plaats bij jou in de omgeving. Bij de grotere autodealers heb je meestal de keuze uit een ruim aanbod occasions, ben je verzekerd van een betrouwbare auto voor een redelijke prijs en kan je bovendien altijd terugvallen op de garantie, mocht er toch iets mis zijn met de auto.