Een privé lease is meer dan het overwegen waard

Een lease auto in naam van een bedrijf is al lang niet trendy meer en bijna ouderwets te noemen. Ook als particuliere autobestuurder kan je de dag van vandaag in een autoleasecenter terecht in plaats van een tweedehandsauto aan te schaffen of een fonkelnieuwe wagen te kopen. Wie kiest voor privé leasen zal vlug kennismaken met de voordelen. Wegenbelasting, autoverzekering en onderhoudskosten mogen hierdoor helemaal op de schop. De voordelen zijn niet op één hand te tellen ten opzichte van de mogelijke nadelen. Om die reden schakelen heel wat mensen over naar particulier auto leasen zonder dat je je bankrekening moet gaan plunderen. Het is in feite een nieuwe vorm om te investeren in een wagen. Bovendien weet je wat de maandelijkse kosten zijn.

 De voordelen van privé autoleasen

Als particulier een auto leasen in een autoleasecenter biedt heel wat positieve mogelijkheden. Enkele pluspunten op een rijtje gezet:

  • Je rijdt altijd met het nieuwste modeltype van auto en dit om de 2 jaar
  • Je kan de auto op maat bestellen met de nodige toeters en bellen
  • Je weet precies wat je maandelijks kwijt bent. Verzekerins- en onderhoudskosten of wegenbelastingen zit in het maandelijkse bedrag inbegrepen
  • Als je als particulier met een lease auto rijdt via een autoleasecenter geniet je eveneens van fiscale aantrekkelijke voordelen
  • Na een ongeluk heb je meteen een nieuwe vervangwagen ter beschikking

 Privé leasen goedkoper dan een auto aankopen

Leasen is een heel uitstekende invalshoek als je op zoek bent naar een nieuwe auto. Je zal voor je zelf moeten uitmaken of leasen duurder is of dat het beter is dit te overwegen in plaats van je spaarcenten in een auto te investeren. De pro’s en contra’s wikken en wegen doe je niet over één nacht ijs. Een kleine hint. Als je een vaste job hebt en het financiële plaatje klopt, moet je niet twijfelen en resoluut voor privé leasen in een autoleasecenter gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *