Laadpaal aanvragen

In het bezit van een elektrische auto en geen eigen parkeerruimte? Vraag een openbaar oplaadpunt aan voor bij u in de buurt.

Vraag een laadpaal aan

Bekijk alle oplaadpunten

Over ons

Laadjeauto.nl is een samenwerkingsverband voor particuliere of bedrijfsmatige aanvragen van uitbreiding van openbare oplaadpalen in 17 gemeenten: Rotterdam, Gouda, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Schiedam,Vlaardingen, Voorschoten, Wassenaar,Westland en Westvoorne.

Elektrische voertuigen zijn schoon, stil en zuinig. Door elektrisch vervoer te stimuleren, verbetert de luchtkwaliteit en daardoor de leefbaarheid in de regio. Door het scheppen van de juiste voorwaarden, zoals voldoende oplaadpunten en innovatieve pilots op het gebied van opladen, ondersteunen we de gebruikers van deze voertuigen, zowel voor bewoners, bezoekers als bedrijven.

De gemeente is opdrachtgever en werkt bij het plaatsen van laadpalen samen met andere (markt)partijen.  

Voor meer informatie over elektrisch rijden en opladen binnen een van de zestien andere gemeenten, bezoekt u de desbetreffende gemeentelijke site. Op de website van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag vindt u ook meer informatie over dit onderwerp.

Hier vindt u meer informatie over elektrisch rijden en gezondere lucht in Rotterdam.