Shortlease Arnhem

Bedrijfswagen

Shortlease Arnhem een geweldige oplossing wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Via JM Autoverhuur is het mogelijk om voor een langere periode een voertuig te huren. Voordeel is dat je hierdoor makkelijker aan een bepaalde klus kan beginnen. Wij zijn door middel van het huren van een busje verhuisd. Wij woonden in het Noorden van het land en gingen verhuizen naar het Zuiden. Om hier een verhuiswagen voor te moeten huren was voor ons onbetaalbaar. Daarom leek het ons een goed idee om hiervoor een bus te gaan huren. Deze is een stuk goedkoper en hier zit voldoende ruimte in om diverse spullen over te verhuizen.

Rent a car

Door middel van shortlease Arnhem een bus huren

Het autoverhuurbedrijf JM heeft meerdere voertuigen staan die je voor een korte of een langere periode kan leasen. Wil jij hier een wagen huren, dan kan je deze reserveren door het formulier, welke online te vinden is in te vullen. Wij hadden ervoor gekozen om hier een kleine vrachtwagen te gaan huren. Hiermee konden wij makkelijk zelf onze spullen gaan verhuizen en hoefden wij niet diep in de buidel te tasten om een verhuiswagen te gaan huren.

Rent a car

Wij hadden een voertuig gekozen van 14m3, zeer groot om in één keer al onze spullen in te vervoeren. In eerste instantie dachten wij dat wij meerdere keren moesten rijden. Maar bij het inladen merkten wij al snel dat deze wagen zeer groot was en voldoende ruimte had om alles in één keer te verhuizen.