Snel in de top

scorpion helm

Met een Scorpion helm heb je een professionele helm die snel de top heeft bereikt onder de motorhelmen, door de nieuwe technologie die wordt gebruikt en omdat het een zeer veilige helm is weten veel motorrijders de helm te vinden. De fabriek waar 600 mensen werken, proberen het beste en modernste product op de markt te zetten voor ieder soort rijder. Opvallend bij de productie van de helmen is, dat de complete productie door het bedrijf zelf wordt gedaan. Het bedrijf heeft maar een missie, een zo goed mogelijke helm produceren voor iedere rijder.

scorpion helm

Perfecte kwaliteit

Omdat een Scorpion helm in eigen beheer wordt geproduceerd, ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Alle handelingen tot het spuiten van de helm doen ze allemaal zelf, het is niet voor niets dat de helm een aantal kenmerkende sterke punten heeft. Het doel is om een zeer veilige helm te produceren die je hoofd optimaal beschermd tegen een ongeval, op sommige vlakken loopt het bedrijf nu al voor op de concurrentie en dat zie je ook aan de helm af.

Geschikt voor iedere rijder

Of je nu een sportieve rijder bent of je vind het heerlijk om op je gemak in je vrije tijd lekker te rijden, voor iedere soort rijder is er een Scorpion helm verkrijgbaar bij voordeelhelmen.nl. Welke helm je ook koopt bij voordeelhelmen.nl je hebt er altijd drie jaar garantie op, natuurlijk koop je een helm voor de voordeligste prijs tegen de beste service. Wil je liever de helm eerst voelen en zien voor je hem koopt, dan kun je natuurlijk ook langskomen in de winkel en diverse modellen passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *