Stoer en toch milieuvriendelijk

elektrische chopper

Wanneer je denkt aan een chopper die elektrisch zal je vast een beeld voor ogen hebben van een chopper welke niet echt stoer is. Maar met een elektrische chopper van e-chopperfun.nl steel je wel de show. Deze stoere chopper maakt indruk om iedereen, het uiterlijk en de brede banden zorgen voor een perfecte wegligging. Met je vrienden toer je lekker door de natuur in Brabant en geniet met volle teugen van dit stoere monster.

elektrische chopper

Geen helmplicht

Wat het natuurlijk nog leuker en stoerder maakt, is dat je geen helm op hoeft tijdens de toer. Geen belemmeringen, de wind door je haren voelen gaan en genieten van de lucht die je ruikt tijdens het rijden. Voor het rijden op een elektrische chopper heb je alleen een geldig rijbewijs of een bromfietscertificaat nodig. Ook moet je de leeftijd van 16 jaar minimaal hebben, verder zijn er geen beperkingen en kun je lekker scheuren door de vrije natuur en de kleine straatjes van iedere stad of dorp. Je bent vrij om te stoppen om een drankje te gaan doen op een terras.

elektrische chopper

Boeken kan online en op locatie

Wil je een elektrische chopper huren kun je dit op verschillende manieren boeken. Online je ticket boeken en dan de chopper op de gewenste locatie ophalen, of naar de locatie toe gaan om direct je chopper mee te kunnen nemen.  Als je bij een verhuurpartner wil boeken kun je contact opnemen met de klantenservice van e-chopperfun.nl en zij helpen je verder met je boeking.