Verschillen in leasen

vecore

Tegenwoordig is een auto leasen een dagelijks begrip en wordt deze manier van rijden steeds populairder. Was het vroeger meer voor de zakenman of voor de zakelijke markt, de tijden zijn veranderd en er zijn tegenwoordig tal van leasemogelijkheden. Of het gaat om private lease, Occasion lease, Leasen met een korte looptijd, Financial lease kortom er is een breed aanbod aan contracten. Maar wat nu het verschil dat gaan we in het kort uitleggen.

Verschil tussen Private lease en Financial private lease

Allereerst private lease, dit is een vorm van leasen of ook wel simpel gezegd het huren van een auto voor privégebruik. Je betaald een vast bedrag per maand voor de auto. Dit maandbedrag is afhankelijk van het contract en de soort auto die je kiest. Ook alle bijkomende kosten zoals verzekeringen, onderhoud en andere zaken zijn in dit maandbedrag al zijn inbegrepen. Het voordeel is dat je geen groot bedrag hoeft uit te geven aan de aanschaf van een nieuwe auto. Je weet precies welke kosten je voor jouw lease auto moet betalen. Hierdoor geeft het leasen van een auto financiële zekerheid.

Het grote verschil tussen private lease en financial lease is dat bij financial lease de auto na afloop van het leasecontract van jou is. Het is dus meer een lening die je per maand afbetaald. Bij deze vorm van lease ben je alleen wel zelf verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten zoals verzekeringen, onderhoud, reparaties en alle andere kosten.

Lease bij bynco

Het gemak van achter Bynco is dat je via je computer de juiste private lease auto kunt uitkiezen. Met een breed assortiment aan lease auto’s en leasecontracten bent je hier dus aan het juiste adres. Met kennis van zaken, duidelijke voorwaarden en dat alles lekker vanuit huis in je stoel! Liever persoonlijk contact? Ook dat is mogelijk, bij Bynco staan ze altijd voor je klaar met passend advies.