Voordelige en verantwoordelijke chiptuning

Logo-Chiptuning-Ede

Heb je onlangs een nieuwe auto gekocht of wil je jouw huidige auto meer kracht en koppel geven of wil je deze juist zuiniger laten rijden? Dan is chiptuning wat voor jou!

De chiptuning van Chiptuning Ede 

Bij Chiptuning Ede wordt de software vanuit de fabriek geoptimaliseerd. Hierdoor live de belangrijke gegevens in de software behouden en kan de garage zodoende de chiptuning op maat voor jou verzorgen. Bij Chiptuning Ede wordt de marge die de fabrikanten standaard reserveren benut. Hierdoor wordt de software geoptimaliseerd waardoor de auto meer vermogen en koppel zal krijgen en dit gebeurd op een verantwoordelijke en duurzame manier.  

chiptuning

Eco tuning 

Rij je veel en wil je graag meer rijplezier en besparen op de brandstofkosten? Dan ben je bij Chiptuning Ede aan het juiste adres voor ECo Tuning. Door middel van deze tuning wordt de fijneafstelling van de motor verzorgd. Hierdoor zal een betere en volledige verbranding ontstaan in de motor van de auto. Kortom er wordt beter gebruik gemaakt van de brandstof wat leidt tot een lager verbruikt. na een eco tuning zul je daarom ook direct besparen op de brandstofkosten. Tevens zal het vermogen lichtelijk worden verhoogd wat resulteert in een verbeterde respons en souplesse

Gemakkelijk de vermogenswinst berekenen 

Door de vele jaren ervaring die het bedrijf heeft kunnen zij een uitermate goede goede vermogenswinst indicatie geven. Op de website is daarom ook een kopje te vinden waarin je de gegevens van jouw auto in kunt voeren om zo vervolgens een vermogen winstberekening te krijgen.